MIN GRÄSKLIPPARE

Bra att tänka på i butiken

Känn och kläm på produkten. Ger den ett intryck av att tåla vårt hårda svenska klimat? Är många fästen, hållare och liknande tillverkade i plast? Glappar handtag, reglage eller ratt redan i butiken? Produkten kommer knappast att kännas bättre i din trädgård efter en tids användning. Är hjulen tillräckligt stora för att klara ojämnheter i marken och ser de ut att tåla stryk – de slår oftast i stenar och andra hinder. Kolla även att handtag och rattar inte sticker ut så risken finns att de fastnar i staket eller buskar i din trädgård.

Bästa tid för köp

Årets nyheter kommer oftast till återförsäljarna under april/maj månad, då är utbudet som störst. Om du vill göra en smart affär kan det vara värt att ringa runt till återförsäljarna tidigt eller sent på säsongen för att få ett bra pris på förra årets modeller eller restexemplar.

Köpguide

< Tillbaka

Resultat på prisjakt

Hämtar information från prisjakt...

Alla parametrar förutom kan urskiljas hos Prisjakt. För ytterligare hjälp att välja rätt gräsklippare enligt dina samtliga valda parametrar, kontakta någon av våra återförsäljare. Annars gå vidare till Prisjakt och som visar en lista baserad på tillgängliga parametrar.

» Se listan på Prisjakt sida