Förstahandskontrakt på Skärholmen

Äntligen!!! Jag är så supertaggad för min dröm kommer snart att gå i uppfyllelse! I morgon kommer lilla jag att skriva på ett förstahandskontrakt på Skärholmen för min alldeles egna lägenhet. Jag har fått, eller hittat kanske, en superfin tvåa på Skärholmen som jag letat efter i över två år nu. Om någon månad flyttar jag från mina föräldrar till en egen lya. Det ska bli så fantastiskt kul! Vilka fester jag kommer att ha där och jag vet precis hur jag tänker inreda min lägenhet redan. Jag vet att Skärholmen kanske inte är det bästa området att bo i men det bryr jag mig inte om så länge jag får ett förstahandskontrakt på en hyreslägenhet, jag måste flytta hemifrån typ nu.

Vårbynätverket i Skärholmen

Det finns en löjlig konflikt mellan Skärholmen och Vårby, som ligger typ i närheten eller grannområdet kan man säga. Konflikter finns det överallt i alla områden men just Vårbynätverket har det snackats om mycket i media och därför lyfts Skärholmen upp som värsta stället att bo på men det är det inte. Polisen har röjt upp mycket runt omkring bland alla gäng och kommunen satsar jättemycket på områdena runt omkring Skärholmen nu. Det har byggts mängder med nya hus, det är ett av dom som jag kommer att flytta in i.

Satsas på Skärholmen

Asså själv Skärholmen ligger egentligen väldigt fint nära Ekerö och Mälaren, det är inte alls långt till vattnet härifrån. Men det är ryktet som gör att Skärholmen inte är så populärt, men jag tror i alla fall att det kommer bli mycket bättre om ett par år när det flyttat in fler människor som inte bara har utländsk bakgrund. Området kommer att bli mer attraktivt med de nya fina husen och ett mysigt litet centrum med vatten och affärer. Jag längtar i alla fall efter att få bo själv.