Installera laddstationer i Nybro

Tänk vad laddstationer det ska installeras nu när den berömda omställningen ska ske, så otroligt många elbilar som måste ha någonstans att ladda sina batterier. För mig som ska installera laddstationer i Nybro är det väl jättebra att det ska byggas nya parkeringar för elbilar och sättas upp laddstationer i varenda stad. Det går inte tillräckligt fort och ändå är vi fullbokade ett år framåt. Det är väl nästan lite tur nu att det inte köps en massa nya elbilar på ett tag i och med inflationen för då hade vi installatörer fått jobba dygnet runt.

Nya laddstationer i Nybro

Eftersom jag själv bor i Kalmar så är det ok avstånd att pendla till Nybro, det tar mellan 20-30 minuter. För det mesta tar jag bilen till Nybro för då kommer jag ända fram till dörren på jobbet men ibland har jag faktiskt åkt tåg. Om det är ett riktigt skitväder så jag knappt vill ge mig ut på vägen så tar jag tåget, det är rätt ok. Men då får jag istället ta bussen en liten bit om jag inte orkar gå, det tar ungefär 20 minuter att gå från station. Vi har i alla fall skrivit på ett kontrakt med Nybro kommun att installera nya laddstationer i Nybro stad och detta är ett helt år framåt och jag tror inte att vi hinner klart så kontraktet lär bli förlängt.

Egen laddstation

Eftersom jag arbetar med installation av laddstationer så var det rätt sol klart att jag skulle skaffa en laddstation själv, till min parkering utanför lägenheten. Det var så klart inga problem att hyresvärden betalade allt då jag installerade den gratis. Än så länge är jag den enda på gården som har en egen laddstation men om hyresvärden är smart så ber han mig fixa fler. Det är bara en tidsfråga.