Stubbfräsning i Borås

Nu skulle jag behöva anlita någon som arbetar med stubbfräsning i Borås. Vi har nyligen köpt ett nytt fantastiskt vackert hus som ligger strax utanför Borås centrum och på en väldigt stor tomt på 6700 kvm. Det är väldigt fint och lummigt med mycket fruktträd, buskar och land. Vårt lilla problem bara är att när vi flyttade dit så stod det en gigantisk björk ganska nära huset och som vi kanske är bekanta med så tappar björken en massa löv under hösten. En stor del av dessa löv hamnade således på husets tak samt i rabatten, trappen till källaren och över våra bilar som står parkerade i närheten.

Härlig tomt i Borås

Vi föll i princip för själva tomten när vi köpte vårt hus och hade varit runt och tittat på mängder av olika hus, gårdar och fritidshus innan vi såg detta. Det vi satte i främsta rum var en stor tomt (minst 4000 kvm), ett hus på minst 100 kvm och att det skulle vara lite högre standard än ”beboligt”. Det fick gärna ha fler än 4 rum och inte ligga alltför långt utanför Borås centrum då vi båda arbetar där. Själv tycker jag inte att vi hade så höga krav men det var svårt att finna ”det där” huset. Men till slut så fann vi äntligen det vi sökte på en härlig tomt strax utanför Borås.

Anlita stubbfräsare

Efter att vi hade bott i huset (detta var strax efter sommaren som vi flyttade in) i 3 månader ungefär så bestämde vi oss ganska omgående för att vi skulle ta ner den gigantiska björken. Sagt och gjort, vi anlitade vår nyfunna granne med vana av motorsåg som tog ner den stora björken och kvar är bara den jättestora stubben. Så nu måste vi anlita en stubbfräsare som finns någonstans i närheten av Borås.