Då har det äntligen blivit dags

Efter att ha bott i andra hand sedan jag flyttade till Borås så har jag äntligen fått tag i ett förstahandskontrakt. Hit ska jag nu därför flytta alla mina egna möbler som fått vila hemma i mamma och pappas källare. Det är helt enkelt dags att börja göra sig ett eget hem! Men detta ska jag naturligtvis inte göra själv utan med flytthjälp genom Flyttkillarna. Jag har hört väldigt gott om dem och jag tror att detta kommer bli superbra.

Det är värt – jag lovar!

Jag har flyttat en del i mitt liv och jag vill med detta inlägg höja ett glas för flytthjälp. Flytthjälp i största allmänhet ser folk som något som går hand i hand med lathet. Men det handlar inte alls om lathet. Jag hade absolut kunnat bära flyttkartonger upp och ner, men vet ni hur snabbt det går? Dem här människorna som dagligen jobbar med att flytta folks hela hem gör det på dubbelt så snabb tid och det går bara så himla smidigt. Är det något tungt eller otympligt så har dem speciella verktyg som gör det väldigt mycket lättare att bära och dessutom med mindre risk att något går sönder.

Så när vi stökat bort den förutfattade meningen om att det handlar om lathet så kan jag fortsätta att lyfta fördelarna. Det går snabbt och du kan lägga tid på annat så som att kanske städa ur ditt gamla hem, för det måste göras. Kanske kan du lägga tid på att börja packa upp flyttkartongerna medan flytthjälpen kör det sista. Det handlar om att spara tid och helt enkelt vara effektiv. Ta en kik på Flyttkillarnas hemsida så lovar jag att du kommer vara väldigt nöjd efter din nästa flytt – och väldigt mycket mindre trött i kropp och själ 🙂